Folkebevægelsen mod EU deltager i fire internationale netværk:

1) Det nordiske samarbejde af EU-modstanderbevægelser
2) Europeans United for Democracy (EUD)
3) TEAM
4) GUE/NGL

Norden
Samarbejdet mellem de tværpolitiske nordiske EU-modstanderbevægelser er både uformelt og vigtigt for Folkebevægelsen mod EU. Samarbejdet har eksisteret siden bevægelserne blev etablerede.

I samarbejdet indgår: norske Nei til EU (www.neitileu.no), svenske Folkrörelsen Nej till EU (www.nejtilleu.se), islandske Heimssyn (www.heimssyn.is) og finske Alternativ til EU/Vaihtoehto EU:lle (http://www.kaapeli.fi/~veu/).

EUD
Europeans United for Democracy (EUD) er en europæisk alliance af EU-kritiske og EU-modstander-organisationer og partier fra EU-landene.

Organisationerne og partierne er repræsenterede i regionale og nationale parlamenter og i EU-parlamentet. Blandt organisationer indgår svenske Junilistan. EUD er anerkendt af EU, som et parti. Men EUD opfatter sig selv som en alliance, og ikke et parti.

Læs mere om EUD her: http://www.europeansunitedfordemocracy.org/

TEAM
TEAM er en forkortelse for The European Alliance of EU-critical Movements. Det er en europæisk paraplyorganisation med medlemsorganisationer fra både EU-lande og ikke EU-lande.

TEAM har medlemsorganisationer, der er modstandere af EU og de har andre der ønsker at reformere EU.

Man kan læse mere om TEAM på deres facebook-side: https://www.facebook.com/pages/Team-the-european-alliance-of-eu-critical-movements/465388713482034?fref=ts

GUE/NGL
GUE/NGL er den konføderale og politiske gruppe i EU-Parlamentet, som Folkebevægelsen mod EU er tilknyttet - dog uden at være medlem. Navnet står for "Confederal Group of the European United Left/Nordic Green Left". Gruppen består af 52 MEP’ere fra 19 forskellige politiske delegationer fra 14 forskellige europæiske lande.

Her er gruppens hjemmeside: http://www.guengl.eu/group/delegation/folkebevaegelsen-mod-eu.