PNG - 310.3 kb

Har du lyst til at blive aktiv i den danske EU-modstand og hjælpe os med at sige fra over for EU? Så er mulighederne mange!

Først og fremmest kan du melde dig ind i Folkebevægelsen mod EU. Lige nu har vi et kampagnetilbud, som betyder, at det første års medlemskab kan erhverves for den nette sum af 50 kroner. Som medlem bliver du inviteret med til at hav af aktiviteter, ligesom du vil modtage vores medlemsblad, Folk i Bevægelse.

Ud over at blive medlem, kan du også gå aktivt ind i en af Folkebevægelsens mange aktive lokalkomiteer. Her kan du være med ombord, når komiteerne planlægger og udfører lokale kampagner, aktiviteter og meget, meget mere.

Men der er også mange andre muligheder, hvis du bare gerne vil støtte op om EU-modstanden i Danmark. Læs mere om dem herunder:


Ung aktivisme Bliv medlem Dagligstue-møde Frokost for et nej Lokal aktivisme Væk aktiv på de sociale medier Musik og optog Picnic med EU på menuen Nem gadeaktion Dan en kampagnegruppe Få hjælp til aktiviteter her Læserbrevsnetværk Få vores nyhedsbrev